Oikein hyvää kevättä! Yhdistys toimii erittäin vireästi ja vuosi on tapahtumia täynnä.

Vuosikokous

Taistelukoulun Perinneyhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin perjantaina 15.3.2024 Puolustusvoimien Kurssikeskuksessa. Jouko Mattila johti jälleen mallikkaasti kokousta, jossa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Tapani Rahko jatkaa puheenjohtajana ja hallitukseen valittiin Jari Anttalainen, Marcus Duncker, Risto Lehto, Hannele Lindstén, Petri Parviainen, Juha Tammikivi ja Juhani Vakkuri. Jäsenmaksuksi päätettiin 20 euroa.

Uusi hallitus piti järjestäytymiskokouksen, jossa valittiin varapuheenjohtajaksi Jari Anttalainen, sihteeriksi Hannele Lindstén ja rahastonhoitajaksi Martti Aho.

Kevättapahtuma

Kevättapahtuma järjestetään tiistaina 23.5.2024 klo 16.00 alkaen Kurssikeskuksen rantasaunalla. Tarjolla savusauna, iltapalaa ja virvokkeita. Ilmoittautumiset Tapani Rahkolle trahko@kolumbus.fi 15.5.2024 mennessä.

Yhdistyksen vene Taistelukoulun rannassa

Yhdistyksen virkistys- ja kalastusvene on keväällä jälleen käytössä ja ohjeet saa sihteeriltä sihteeri@taistelukoulu.fi.

 Kesäteatteri

Perinneyhdistyksen kesäteatteri-illan näytös Krapilla järjestetään keskiviikkona 7.8.2024 klo 19.00 alkaen. Tarjolla on railakas farssikomedia ”Tuplakupla”, joka antaa kyytiä parisuhdenormeille (ks. tarkempi esittely: KUT Krapin kesäteatteri https://www.kut.fi/post/kes%C3%A4teatterin-liput-myynniss%C3%A4)

Yhdistykselle on varattu näytökseen 20 lippua ja ne toimitetaan osallistujille ”vanhaan malliin” varausjärjestyksessä. Lipun omavastuuhinta on 20 €/henkilö Perinneyhdistyksen maksaessa lopun. Ilmoittautumiset Ristolle (risto.makela@kolumbus.fi tai puh 0415454335) lippujen aikaisen lunastusvelvoitteen takia viimeistään jo maanantain 17.6.2024 kuluessa.

Perinneyhdistyksen matka Hankoniemelle, Tammisaareen ja Porkkalaan 12.-13.9.2024

Yhdistyksen matka suunnataan sotahistorioitsija Juhani Vakkurin johdolla Läntiselle Uudellemaalle ja kohteina ovat muun muassa Hangon Rintamamuseo, Hangon vuokralaisen kohteet, Tammissaari, Kirkkonummen vuokra-alueen kohteet. Matkan hinta on 280 tai 300 euroa riippuen kuinka monta matkustajaa saadaan kokoon. Katso ohjelma yms. tiedot matkaesitteestä, joka on lähetetty sähköpostilta/postilla.  

 Kirjaprojekti

Perinneyhdistys teettää Tuusulan Rantatien sodan ajan historiateoksen ja kirjoittajana toimii Jouko Kaivonurmi. Historiateoksen tekeminen etenee mallikkaasti. Onko sinulla muistoja, asiakirjoja tai kuvia viime sotien ajalta? Niitä pyydetään lähettämään sähköpostiosoitteeseen jouko.kaivonurmi@saunalahti.fi. Yhteyttä voi ottaa myös puhelimella numeroon 044 302 8708.

Jäsenasioista

Onko sinulla joku, joka olisi kiinnostunut yhdistyksen aktiivisesta toiminnasta? Yhdistyksen jäseniksi voidaan hyväksyä Taistelukoulussa tai Maanpuolustuskorkeakoulun Maisteriosastossa ja Taistelukoulun alueella palvelevat tai palvelleet henkilöt. Lisäksi jäseniä voivat olla henkilöt tai oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka haluavat olla toteuttamassa yhdistyksen tarkoitusta. Jäsenhakemuksen voi tehdä yhdistyksen nettisivuilla osoitteessa https://www.perinneyhdistys.taistelukoulu.fi/jasenyys/jaseneksi-liittyminen/ tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sihteerille osoitteeseen sihteeri@taistelukoulu.fi.

Rahastonhoitajaksi yhdistykseen

Martti Aho on hoitanut useita vuosia yhdistyksen taloutta ja on aika siirtää pesti eteenpäin. Martti hoitaa tehtävää alkaneen vuoden ja toki perehdyttää seuraajan tehtävään. Mikäli herää kiinnostusta niin pyydetään ottamaan yhteyttä Marttiin marttiaho51@gmail.com.

Yhteystiedot

Oikein mukavaa kevättä ja toivottavasti nähdään tapahtumissa!

Terveisin HALLITUS